EksHome

Østerbro Øjenklinik

Østerbrogade 196, 5. th, 2100 København Ø * telefon 29 17 67 46 * mail@osterbro-ojenklinik.dk

.

Soheila Naftchi

speciallæge i øjensygdomme

Så nemt finder du os på Østerbro

.

Vi er en af Østerbros ældste øjenklinikker og praktiserer her på adressen i nu tredje generation. Du finder os ganske nemt, for vi ligger blot få skridt fra Sions Kirke på Østerbrogade.

.

Bus linje 1A kører til døren, Svanemøllen Station ligger 400 m eller max. 10 minutters gang herfra. Vi har parkering (gul zone) uden for døren.

.

Du behøver ingen henvisning fra din egen læge for at bestille tid og konsultere os. Og du kan frit kontakte os, uanset hvor du bor i Danmark.

.

Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring, der dækker alle dine udgifter til en almindelig konsultation for gruppe 1-sikrede. Vi betjener desuden mange gruppe 2-sikrede patienter.

.

Vi samarbejder med og har henvisningsret til sygehusenes øjenafdelinger. Medbring ALTID dit gule sygesikringskort, når du besøger os.

 

 

Kontakt os via Lægevejen.dk

 

Klik på foto herover eller HER, hvis du ønsker at:

.

Bestille tid hos øjenlægen til konsultation.

.

Stille enkle spørgsmål til øjenlægen og svar.

.

Anmode øjenlægen om receptfornyelse på fast

ordineret medicin - eller forespørge om recept

på medicin.

 

I tilfælde af akut behov for hjælp kontakter du

os direkte på tlf. 29 17 67 46 eller via email på

mail@osterbro-ojenklinik.dk eller HER......

 

 

Bemærk! Vi beregner os et honorar på 250 kr., hvis du

udebliver fra aftalt konsultation uden at have meldt afbud.

.

Velkommen hos Østerbro Øjenklinik

 

 

På Østerbro Øjenklinik er vi specialister i at diagnosticere og behandle alle slags øjensygdomme med nyeste udstyr, teknologier og altid med vores skarpeste fokus på patient og behandlingskvalitet.

.

Vi tilbyder en topmoderne og nem tilgængelig patientklinik med alle faciliteter. Vi yder kompetent rådgivning og specialiseret behandling også ved komplekse og komplicerede sygdomsforløb. Vi har stor erfaring med at behandle børn.

.

Vi lægger vægt på at give vores patienter grundig information om sygdom og forløb samt fuld indsigt og tryghed gennem behandlingsforløbet. Vi byder dig hjertelig velkommen hos Østerbro Øjenklinik.