Klik her og kontakt os via Lægevejen.dk, hvis du vil bestille tid til konsultation, have svar på enkle

spørgsmål eller anmode om recept/receptfornyelse. Ved akut behov for hjælp: Kontakt os dir. på 2917 6746 eller mail@osterbro-ojenklinik.dk. Udeblivelse tra konsultation koster 250 kr., udeblivelse fra operation uden afbud eller afbud samme dag koster 500 kr..

Vi fjerner øjenrynker

uden operation

Botox & filler behandling

Med alderen ændres hudens kvalitet, så der opstår rynker, ridser og linjer i huden. Som oftest er disse forandringer ikke graverende nok til at påkalde sig operation, men kan behandles kosmetisk.

.

På Østerbro Øjenklinik behandler vi dine ´bekymringsrynker´ mellem øjenbrynene og smilerynker (´kragetæer´) omkring øjnene eller giver dig et brynløft med injektioner af nogle af markedets mest anerkendte filler-produkter.

.

Vores behandlinger med Juvederm og Vistabel (Botox) tilbyder dig en ikke-permanent løsning på dine rynker. Effekten holder fra seks til 12 måneder, hvorefter behandlingen skal gentages for at vedligeholde dit resultat.

Behandling af ´bekymringsrynker´

Bekymringsrynker eller vredesrynker opstår i Glabella-området mellem brynene som følge af gentagne muskelsammentrækninger og kan give dig et permanent vredt eller bekymret udtryk.

.

Vi glatter dine bekymringsrynker med små ganske mængder af filleren Juvederm. Hvis dine panderynker er dybere, kan det være nødvendigt at suplere behandlingen med Vistabel (Botox), der er effektiv til at holde musklen ro, så huden glattes ud.

Behandling af smilerynker

Smilerynker sætter sig med tiden fast i muskulaturen som ´kragetæer´, der forbliver synlige ved dine øjne, også når du ikke smiler.

.

Vi behandler dine ´kragetæer´ ved at injicere små mængder af Vistabel (Botox), som hindrer musklerne, som folder huden, i at trække sig sammen, så huden glattes ud.

.

Effekten på de behandlede muskler indtræder efter nogle døgn og forsvinder efter tre til seks måneder, hvorefter behandlingen kan gentages efter ønske og behov.

Brynløft med Vistabel

For mange er det området omkring øjenbrynene, hvor ansigtets ældningsproces bliver synlig først. I takt med at huden ved brynene synker, begynder dine øjenlåg gradvis at se tungere ud, og øjnene bliver mindre.

.

På Østerbro Øjenklinik tilbyder vi at løfte også dine øjenbryn med Vistabel. En enkelt injektion til hvert øjenbryn er nok til at opnå den ønskede effekt, der holder fra seks til ni måneder.

Copyright @ Østerbro Øjenklinik 2018